Linecké cestá si vyvalkáme a vystelieme nimi spodok plechu, na ktorom je papier na pečenie.
Palmarín vyšľaháme s 200g práškového cukru do peny, pridáme 2 lyžice rumu, múku, orechy a nakoniec tuhý sneh z bielok.
Cesto vylejeme na plech na linecké cesto a dáme piecť do rúry na 150°C asi na 30 minút.
Akonáhle dáme do rúry cesto, pripravíme si polevu. Žĺtky s 200 g práškového cukru vymiešame do tuha a pridáme rum.
Polevu rozlejeme na upečený zákusok a necháme uschnúť.
Páči sa ti tento recept? Budeme radi, ak nám o tom dáš vedieť v komentári nižšie. Ak recept aj vyskúšaš, neváhaj sa s nami podeliť s výsledkom na Instagrame alebo Facebooku a označením @bezlepkac. My ho radi prezdieľame a uvidia ho aj ostatní bezlepkáči!
Pre ďalšiu inšpiráciu si pozri všetky bezlepkové recepty. Prípadne si pozri bezlepkové produkty na e-shope.
Ingrediencie
Pokyny
Linecké cestá si vyvalkáme a vystelieme nimi spodok plechu, na ktorom je papier na pečenie.
Palmarín vyšľaháme s 200g práškového cukru do peny, pridáme 2 lyžice rumu, múku, orechy a nakoniec tuhý sneh z bielok.
Cesto vylejeme na plech na linecké cesto a dáme piecť do rúry na 150°C asi na 30 minút.
Akonáhle dáme do rúry cesto, pripravíme si polevu. Žĺtky s 200 g práškového cukru vymiešame do tuha a pridáme rum.
Polevu rozlejeme na upečený zákusok a necháme uschnúť.
Nechaj hodnotenie