Hrnčeková bezlepková bublanina

Bezlepková bublanina je veľmi obľúbená pochúťka najmä počas letného obdobia, kedy máme dostatok rôzneho ovocia, z ktorého ju vieme upiecť. V našom recepte na bublaninu hrnčekovú (ako ju u nás doma nazývame) sme použili mrazené ovocie, avšak fantázii sa pri výbere ovocia medze nekladú. 🙂


  • 2 hrnčeky Cake mix múky značky Liana 🍰
  • 1 hrnček cukru
  • 1 hrnček mlieka 🥛
  • 1/2 hrnčeka oleja 
  • 2 vajíčka 🥚🥚
  • mrazené ovocie  🍇 🍒 🍓

AutorAndrejKategóriaKoláče a dezertyNáročnosťZačiatočník

Počet porcií1 porcia
Čas prípravy10 min.Čas varenia25 min.Celkový čas35 min.

1

Postup prípravy je veľmi jednoduchý. Všetky ingrediencie dáme do veľkej misy, vymiešame elektrickým šľahačom.

2

Na plech si dáme papier na pečenie, aby sa koláč nepripiekol a celú zmes z misy naň vylejeme.

3

Posypeme mrazeným ovocím.

4

Pečieme na 180 stupňov cca 25-30 minút.

Páči sa ti tento recept? Budeme radi, ak nám o tom dáš vedieť v komentári nižšie. Ak recept aj vyskúšaš, neváhaj sa s nami podeliť s výsledkom na Instagrame alebo Facebooku a označením @bezlepkac. My ho radi prezdieľame a uvidia ho aj ostatní bezlepkáči!

Pre ďalšiu inšpiráciu si pozri všetky bezlepkové recepty. Prípadne si pozri bezlepkové produkty na e-shope.

Ingrediencie

Pokyny

1

Postup prípravy je veľmi jednoduchý. Všetky ingrediencie dáme do veľkej misy, vymiešame elektrickým šľahačom.

2

Na plech si dáme papier na pečenie, aby sa koláč nepripiekol a celú zmes z misy naň vylejeme.

3

Posypeme mrazeným ovocím.

4

Pečieme na 180 stupňov cca 25-30 minút.

Notes

Hrnčeková bezlepková bublanina
nakrájaný hrnčekový koláč

Čo o nás hovoria zákazníci?

Andrej Laciak majiteľ a redaktor na Bezlepkáč.sk. Už skoro 10 rokov píšem recepty, články, informácie o bezlepkovej diéte.
[]