Rýchle parmezánové jednohubky k vínku

Na prípravu na rýchle parmezánové jednohubky k vínku potrebujeme:

  • 80g na jemne nastrúhaného parmezánu
  • 1 PL celého maku
  • 1PL čierneho sézamu

Postup:

Všetko spolu poriadne rukami premiešame a zoberieme si akúkoľvek vykrajovačku. Položíme si ju na papier na pečenie a cesto dnu prstami pritlačíme. Nemalo by to byť veľmi hrubé tak cca pár milimetrov. Takto budeme postupovať, kým neminieme cesto.

Pečieme na 180°C cca 5 minút, treba sledovať, aby sme to nepripálili, čiže pečieme do zlatista.

Tieto parmezánové jednohubky podávame ako jednohubky k vínu, spolu s nimi môžeme podávať aj kúsky syra a hrozno.

Prajeme dobrú chuť…

Čo o nás hovoria zákazníci?

Andrej Laciak majiteľ a redaktor na Bezlepkáč.sk. Už skoro 10 rokov píšem recepty, články, informácie o bezlepkovej diéte.
[]